2 липня-всі християни моляться святого Іуди Тадея, і просять допомоги у важких життєвих обставинах. У цьому Вам допоможе особлива молитва.

Святий Тадей був одним з найвірніших учнів Христа і відзначився своїми чеснотами. Він ніколи не хвалився спорідненістю з Спасителем, а просто вважав і називав себе Його слугою.

Тіло Тадея поховано в Римі в соборі святого Петра. До його образу з'їжджаються паломники з усіх куточків світу, щоб помолитися і попросити допомоги. Щира молитва обов'язково отримає відповідь.

Церква святого Миколая, фото "Локальна історія"
Церква святого Миколая, фото "Локальна історія"

Молитва у важких обставинах життя

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

З іменем Господа нашого Ісуса Христа в серці звертаю свою молитву до Тебе, Святий Апостоле, великомнченику Юдо-Тадею, що був вірним учнем і послідовником Брата Твого і Учителя Ісуса Христа, ніс Його вчення, давав поміч людям у великій біді та скруті.

Ти прийняв мнченицьку смузть від рук язичників, але ні думкою, ні словом, ні ділом не зрадив Свого Брата та Вчителя, і за то Тобі велика вдячність у людських серцях.

То ж поможи мені грішному(ній) вийти з моєї скрути, відверни біду від мене, а я за Твоє милосердя і ласку віддячу Тобі життям праведним, буду згадувати ім’я Твоє в молитвах.

Слава Твоя нехай перебуває у віках! Амінь

Церква, скріншот з відео
Церква, скріншот з відео

У цей день рекомендується: початок навчання, наука, поточні завдання, навчання, працювати з інформацією, зробити будь ДЗ, читати книги, презентації, практики з вогнем, активне дозвілля, спорт, сауна, масаж, запуск акцій.

Не рекомендується: з'ясовувати стосунки, навантажувати хребет, починати нові справи, переїжджати, займатися питаннями кар'єри, переходити на нове місце роботи, торгівля, пасивність, конфлікти, агресія, партнерство.

Нагадаємо, раніше Попросіть у Бога допомоги зцілитися: молитва, яка допоможе кожному

Як повідомляє портал «Знай.иа» День ікони Божої Матері 1 липня: як просити опіки молитвою у Богородиці і що обов'язково треба зробити сьогодні

Також «Знай.иа " писав, що Петрів піст до 12 липня: головні заборони, обряди і звичаї віруючих