Батько футболіста Артема Довбика, який забив переможний гол для української збірної в матчі Україна-Швеція, відповів на звинувачення Лариси Ніцой.

Після перемоги збірної України над Швецією, Артем Довбик став одним з головних героїв країни. 24-річний форвард вийшов на поле незадовго до кінця матчу, і за кілька хвилин зумів забити вирішальний гол.

Батько хлопця в інтерв'ю BBC News Україна каже, що Артем їм відразу з мамою подзвонив після матчу, і сказав, що абсолютно не розуміє, що відбувається. Він ніби потрапив у сон.

Артем Довбик, фото: Instagram
Артем Довбик, фото: Instagram

Олександр живе в місті Черкаси, разом з дружиною. Вони дивилися матч за участю сина з дому, і кажуть, що коли син забив переможний гол, емоції стримати було неможливо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він поняття не мав, чи зіграє син на чемпіонаті Європи, але, сподівався, що в списках Андрія Шевченка він опинився не дарма.

На Євро-2020 він значився в заявці, однак, на полі з'явився тільки в цьому матчі.

Артем Довбик, фото: Instagram
Артем Довбик, фото: Instagram

Олександр Довбик також прокоментував хвилю критики, яка вилилася на українських футболістів. Все через те, що практично ніхто з них не розмовляє українською, і дісталося також Артему.

Справа в тому, що на прес-конференції з журналістами, футболіст розмовляв російською, через що був розкритикований Ларисою ніцою. Батько нападника заступився за сина, заявивши про те, що він прекрасно знає українську.

Олександр Довбик, фото: вільне джерело
Олександр Довбик, фото: вільне джерело

"Артем вдома з нами по-українськи розмовляє. То просто у них в командах всі російськомовні, то і він ось так звик. Але коли до нас приїжджає, то базікає так само як ми" - говорить він.

Нагадаємо, що захисниця язика Ніцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Також "Знай.ua" писав, Перший гол! Зінченко розстріляв ворота Швеції-Україна, вперед. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи