Відома голлівудська актриса і колишня дружина Джонні Деппа Ембер Херд вперше стала мамою.

Відповідний пост знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Ембер назвала доньку Уна Пейдж (Oonagh Paige). За словами актриси, крихітка народилася ще 8 квітня, проте повідомити про це вона вирішила тільки зараз.

Як розповіла знаменитість, дитину він хотіла ще 4 роки тому, але на "своїх власних умовах".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Я хотіла зробити це на своїх власних умовах. Тепер я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати таким чином про одну з найбільш фундаментальних речей в нашому житті. Я сподіваюся, що ми прийдемо до того моменту, коли стане нормальним не хотіти обручки на пальці, щоб отримати дитяче ліжечко. Частина мене хоче стверджувати, що моє особисте життя нікого не стосується. Але я також розумію, що специфіка моєї роботи змушує мене взяти все це під контроль", - написала Херд.

За інформацією джерел видання Page Six, дівчинка з'явилася на світ за допомогою сурогатної матері.

Зараз Ембер продовжує судитися з Джонні Деппом. Актриса хоче довести, що колишній чоловік бив її і постійно поводився неадекватно. Сам же Депп всі звинувачення на свою адресу заперечує.

Нагадаємо, раніше 19-річний син Джонні Деппа-вилитий батько в молодості: з'явився рідкісний кадр Джека

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ембер Херд заявилася в святиню мусульман без нижньої білизни, соски стирчать

Також «Знай.иа " писав, що Джонні Депп і Ембер Херд обмінялися "люб'язностями" в суді: "Квазімодо, монстр і наркоман"