Стало відомо про те, що українцям затримують виплати субсидій. В Ощадбанку вирішили відповісти на питання, коли ж чекати грошей.

Користувачі порталу "Мінфін"регулярно залишають свої скарги на фінансове підприємство, і причиною цьому є затримки виплат залишків по субсидіях.

Скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Близько півтора десятка подібних відгуків з'явилося на сайті станом на вечір четверга, 1 липня. Зараз їх стало ще більше.

Користувачі відзначають, що співробітники гарячої лінії цілий місяць говорили про те, що виплата залишків субсидій відбудеться точно до 30 червня, включно. Однак, як можна зрозуміти, цього не сталося.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скарга клієнтки, фото: скріншот
Скарга клієнтки, фото: скріншот

"Сьогодні протягом дня теж! І ... о диво ... о 17.15 консультант відповідає, що виплати будуть „орієнтовно“ з 10 липня. На питання-яка причина перенесення, відповіли, що їм тепер сказали нові терміни, але не сказали Чому. Це що відбувається?"- пише одна з клієнток банку.

У банку відповіли про те, що не вони приймають рішення про виплати, а лише виступають в ролі посередника при перерахуванні грошей. Зараз все вирішується з державними органами, і як тільки всі моменти будуть врегульовані, кошти надійдуть на рахунок клієнта.

Відповідь Банку, фото: скріншот
Відповідь Банку, фото: скріншот

До слова, оскільки 10 липня припадає на суботу, то найімовірніше, день надійдуть на рахунок з 12 по 16 липня.

Раніше повідомляли, в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "забули підфарбувати".

Як повідомляв Знай.uа, у клієнтів "Приватбанку" вночі зникли гроші з рахунків: "кілька тисяч мінус".

Знай.ua писав, українець залишився без субсидії через банк, виплати зупинили до грудня: "роблять велику таємницю".