Відомий укаїнський співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 135 тисяч відданих фанатів.

Нещодавно співак дав відверте інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE, де розповів деякі подробиці про його шлюбі з продюсером Оленою Мозговою.

Сама ж Олена Мозгова залишилася незадоволена тим, що артист обговорює їхні стосунки в кожному інтерв'ю. І попросила згадувати інших своїх колишніх, про неї забути і "поставити крапку в цій вакханалії". Відповідний пост вона написала на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Артист зі своєю першою дружиною, Оленою Мозговою
Артист зі своєю першою дружиною, Оленою Мозговою

"Мої особисті повідомлення вже тиждень завалені посиланнями на інтерв'ю Пономарьова в різних ЗМІ, де він віщає якісь свої старі байки, і в кожному з заголовків моє прекрасне ім'я. Бачить Бог, я терпіла довго, але соррі, час поставити якусь крапку в цій вакханалії. Саня, дуже тебе прошу, розповідай про свою Соню, про Віку, про велику кількість різних чудових жінок в твоєму житті, не хочеш, взагалі ні про кого не розповідай, але точно досить згадувати мене",- написала Мозгова в пості.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Примітно, що в цьому інтерв'ю Олександр Пономарьов жодного поганого слова про Мозгову не сказав і взагалі не особливо ділився подробицями їх відносин.

Нагадаємо, раніше Пономарьов потішив розповіддю про зустріч перемоги збірної України: у гумових капцях на чужині

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жартівник Пономарьов "осідлав" машину копів: "з Днем Конституції"

Також «Знай.иа " писав, що Олександр Пономарьов опинився з молодим красенем в одному басейні: "Вам прилетить"