У суботу, 3 липня, в Україні очікується спекотна, але дощова погода. Температура повітря в країні коливатиметься в межах від + 21 до + 31 градуса.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +21 до +25 градусів, вночі температура триматиметься в межах +13 +17 градусів.

У центральних областях температура вдень від +25 до +27 градусів, вночі – від +16 до +18 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +26 до +31 градусів, а вночі – від +16 до +19.

У східних регіонах – вдень від +26 до +28, вночі – від +17 до +22. На півдні температура повітря - від +25 до +27 градусів вдень, нічна – від +15 до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомий синоптик Наталія Діденко повідомила в Facebook, що з дощами і грозами в Україні і так все зрозуміло - чи будуть вони сьогодні, будуть вони завтра, будуть вони і в неділю.

У Києві 3-4 липня очікуються короткочасні грозові дощі та +26 +28 градусів.

Народний прогноз погоди на 3 липня в Україні

У цей день вшановується пам'ять священномученика Мефодія, єпископа Патарського. У народі цей день називали павутинний, тому що погоду передбачав павук. Якщо в цей день він не розкидає тенета - буде дощ або буря.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.