Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зараз знаменитість поговорила про свій головний інтерес в житті, яким, останнім часом, стали саме можливості. Їх Ксенія шукає всюди, включаючи бажання розвиватися, стати щасливішою, більш реалізованою жінкою або більше часу приділяти синові. Багато людей, за її словами, концентруються на тому, ким ще не є, і чого у них ще немає. Але пошук можливостей-інший фокус уваги.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram

Після цього Мішина розповіла про програму MasterCard, яка дозволяє отримувати більше можливостей.

"Суть програми дуже проста. Почнемо з того, що зараз 90% всіх операцій ми виробляємо за допомогою платіжної картки, тепер ви можете зареєструвати всі свої картки Masterсard на сайті цієї програми і за щоденні оплати вам будуть нараховувати бонуси, які ви зможете витратити на знижки, подарунки та інші можливості від партнерів цієї програми", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

"Яка ж красива 🤍", "Ну що за красуня😍", "Яка красива🦋😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, Еллерт змусив "Холостячку" Мішину гавкати через їжу: аж страшно

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина зізналася, як продовжує щастя з Еллертом: "Обидва дуже залежний"

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина проміняла Еллерта на красеня-поліцейського: навіть цілувалися