Співачка і ведуча Оля Цибульська підкорила Мережу новими знімками зі своїм сином. В Instagram-сторіс артистка розмістила кілька фотографій, на яких позує разом з сином Нестором та запропонувала поспілкуватись із підписниками. Для цього залишила віконце для питань.

«Як будувати любов, якщо є доця від колишнього? Боюся ранити її?» - запитали підписниками.

На що Цибульська відповіла ніжним поцілунком із сином і порадою:

«Я не зустрічала жодної людини, яка б казала: я постраждала , бо батьки були щасливі. Донька вчиться у тебе щастю. Покажи як це: коли у мами світяться очі . Любов до чоловіка не скасовує любов до дитини.»

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська народила дитину на Різдво у 2015-му. Довгий час не вщухали розмови про те, що син Нестор дуже схожий на популярного співака DZIDZIO, із яким Цибульська записала кілька кліпів і є його кумою.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Одного разу співачка навіть поскаржилася на те, що отримувала якісь незрозумілі погрози, як вона вважає, від колишньої дружини співака, Ярослави.

У той же час, популярна співачка рідко ділиться подробицями особистого життя й ніколи не розсекречувала його імені і не показувала в соціальних мережах обличчя чоловіка.

Відомо, що побралися шкільні закохані у 2014 році, а 7 січня 2015 року в молодій родині народився син, якого назвали Нестор. На фотографіях співачки у соцмережах часто можна побачити маленького сина, однак чоловіка Ольга Цибульська фотографує так, аби не було видно обличчя.

У той же час, у реєстрі декларацій , розміщена декларація ексдепутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка, який дружиною вказує Ольгу Цибульську-Грисюк, а сином – Нестора Грисюка. Ці дані збігаються з іменами артистки та її сина.

Нагадаємо, Кума Дзідзьо Цибульська в коротеньких шортах відкрила шикарні ніжки: Slavia не дарма ревнувала?

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, Кума Дзідзьо Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати: "Обіцяю прикрасити собою"

Також "Знай.ua" писав,Кума Дзідзьо Цибульська розсунула ніжки перед чотирма красунчиками: "Мяу"