Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників досить відвертим роликом у своїх Insta Stories, зробленим під час репетиції перед київським фестивалем Atlas Weekend.

Так, на опублікованому відео 35-річна знаменитість з'явилася в студії, де проходять репетиції з її гуртом, який складається ще з чотирьох чоловіків. У кадрі кума Дзідзьо позує в сексуальних позах на стільці, мабуть вона репетирує танцювальний номер на сцені.

"Мяу. Виступ артиста починається з інтро – у мене це шматочки з ваших улюблених пісень", - розповіла Цибульська.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

До речі, нещодавно артистка повернулася з відпустки в Туреччині, де вона відпочивала з чоловіком і сином.

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Цибульська змусила чоловіка бринькати на гітарі, а сина посадила за барабани: коли нудно. У кадрі співачка з'явилася поруч зі своєю родиною – чоловіком і 6-річним сином Нестором.

Нагадаємо, Оля Цибульська релакснула з голою п'ятою точкою, шанувальники не оцінили: "Ніби нею співаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська розповіла, що потрібно робити в ліжку і ресторані: "Тебе бісить..."

Також портал Знай.uа писав, що Цибульська порадила Аліні Гросу придивитися до Полякової: "У шоу-бізнесі не дасть дорогу".