Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч чоловік.

Знаменитість любить показувати своє особисте і творче життя, а зовсім недавно, у вівторок, Ольга ділилася своєю радістю після перемоги збірної України над Швецією в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з рахунком 2:1. Тоді Сумська виклала фотографію 24-річного нападника Артема Довбика, який і забив вирішальний, другий гол в останньому овер-таймі.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Зараз Ольга Сумська опублікувала відразу кілька Instagram Stories з Луцького замку (замку Любарта), одного з двох збережених замків, пам'ятки архітектури, який також є одним з найстаріших і найбільш добре збережених в нашій країні замків.
Актриса помітила там невеликий пам'ятник триголовому дракону і уявила себе одним з головних героїв усіма відомого серіалу "Гра Престолів" Дейенеріс Таргаріен. Ольга встала прямо над драконом і показала миттєве перетворення, пропонуючи триглаваму полетіти.

Нагадаємо, 54-річна Ольга Сумська розтанула перед 24-річним футболістом: "Були чутки, що..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська без косметики влізла в Червоне бікіні: море кличе. На відео вона постала без макіяжу на обличчі і в червоному купальнику.

Знай.ua писав, донька Сумської Паперна здивувала формами в сміливому бікіні: "Після турборежиму"