Президент України Володимир Зеленський опублікував відео в соцмережі Instagram на підтримку національної збірної і влаштував перекличку фан-сектора вболівальників.

У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України зустрінеться з командою Англії. Матч відбудеться в Римі на Стадіо Олімпіко в суботу, 3 липня, початок поєдинку о 22:00.

Володимир Зеленський згадав усіх діючих гравців збірної з футболу і побажав удачі в нелегкому бою проти Англії.

"Влаштуємо перекличку найбільшого, понад 40-мільйонного фан-сектора у Європі! Запиши відео, назви себе, своє місто або селище! Завтра гратиме вся Україна. Завтра вболіватиме вся Україна. Вірю, завтра перемагатиме вся Україна!" - заявив український лідер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що гравці збірної України прилетіли до Риму, щоб зіграти проти Англії: перші кадри з Італії. Гравці футбольної збірної України прилетіли до Риму.

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися". Андрій Шевченко показав підготовку української збірної перед матчем з Англією.

Як повідомляв Знай.uа, у МЗС пояснили правила в'їзду в Італію перед матчем Україна - Англія: хто зможе хворіти. У Міністерстві закордонних справ України дали настанови.

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік надихнув збірну України на перемогу в матчі з Англією: Шевченко зацінить. Віктор Павлік підтримав збірну України перед матчем з Англією.