Відомий кулінар та популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко часто ділиться простими, але водночас оригінальними рецептами страв.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де на нього підписано понад 595 тисяч читачів, Євген Клопотенко розповів, як смачно приготувати гречану локшину.

"Якщо вмієте варити макарони, то і з цим впораєтеся. Йдете до магазину й шукаєте гречану локшину. Концептуально це те саме, що і звичні вам макарохи, тільки азійська тема. То чому б не спробувати?", - написав кулінар. Євген Клопотенко

Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko
Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko

Приготування гречаної локшини:

Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

Як пояснив Євген Клопотенко, така локшина кидається у киплячу воду і вариться 2 хвилини. Паралельно потрібно обсмажити курку з грибами та будь-якими овочами.

Соус для неї можна купити якийсь кисло-солодкий азійський. Або приготувати домашній теріякі й зварити соєвий соус з цукром: даєте закипіти, а потім тримаєте на невеликому вогні, доки не загусне.

Далі кидаєте на сковорідку з куркою та овочами зварену локшину, додаєте соус і тримаєте близько хвилини. Перекладаєте на тарілку, засипаєте кунжутом, зеленою цибулею та кінзою.

Нагадаємо, Євген Клопотенко перетворився на Че Гевару: "Гратися з системою, боротися". Євген Клопотенко знайшов в собі риси революціонера

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко охолодив мозок та нерви звичайним кабачком: "Варити нічого не треба". Євген Клопотенко показав цікавий рецепт

Також "Знай.ua" писав, солодощі за новим рецептом Євгена Клопотенка зведуть з розуму: "Їмо та кричимо від щастя". Євген Клопотенко показав швидкий та смачний рецепт солодощів