Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією цікавими Insta Stories.

Артистка розмістила короткі ролики, на яких присутній популярний спиртний напій – в келиху холодне шампанське, за допомогою якого зірка рятується від жахливої спеки.

"Перерва між зйомками", "А ти як рятуєшся від спеки?"- прокоментувала Ярослава.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До речі, раніше співачка розмістила у соцмережі знімок, на якому позувала в обнімку з головною натхненницею і коханою кумою Дзідзьо – Надією. Також, вона привітала героїню багатьох кліпів виконавця зі святом і ласкаво назвала "Кохана".

Напередодні ми писали про те, що колишня Дзідзьо Slavia оголила у ванній не тільки душу: українці не можуть відірвати очей. На опублікованому кадрі колишня дружина Дзідзьо позує у ванній кімнаті в розкішному білому купальнику.

Нагадаємо, Дзідзьо перед розлученням зі Slavia вирішив "насолити" колишньої в компанії відомих красунь: Горбунов підтримав "парубковий вечір".

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, з ким розважається після розлучення: "Множиш щастя на двох". Slavia показала як набирає лікувальну воду прямо з джерела.

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав, що зробив з ним розлучення, мама не дізнається: "Вже сивий". Дзідзьо раптово постарів.