Психолог розповіла, в чому небезпека нічних обжерливостей. Як перестати обкрадати власний холодильник.

За словами фахівця, дуже важливо розуміти, чи є у людини почуття провини. А також, чи думає він постійно, що " ось зараз закінчу працювати і піду їсти суші, а потім 3 бургера, наприклад.

Продукти у холодильнику, скріншот: YouTube
Продукти у холодильнику, скріншот: YouTube

У той же час якщо переїдання на ніч і неконтрольовані "зажори" відбуваються на постійній основі, то така ситуація стає вагомим приводом звернутися до фахівця.

У Мінсоцполітики придумали, як повернути дітей з інтернатів в сім'ї

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Завдяки цій стратегії діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді.

Фото: facebook.com/MLSP.gov.ua
Фото: facebook.com/MLSP.gov.ua

Курс валют 3 липня вражає зростанням долара: українці втрачають гривню

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 3-4 липня 2021 року.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 2 липня, трохи виріс в ціні і тепер становить 27,41 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Календар перерахунку: на скільки зміниться пенсія українців до кінця року

Про це розповіли на сторінці ПФУ в соціальній мережі Facebook, опублікувавши спеціальну фотографію, де по пунктах все пояснюють. З 1 жовтня 2021 року встановлюються виплати до 400 гривень особам, яким виповнилося від 75 до 80 років. Мінімальний розмір пенсійної виплати складе 2500 грн.

Останнім підвищенням у році стане збільшення зарплати з 6 тисяч гривень до 6500, тим самим, зросте і розмір мінімальної пенсії для 65-річних пенсіонерів - 2600 гривень.

Визначилися перші півфіналісти Євро-2020: результати двох матчів здивували всіх

Між собою, за місце у півфіналі Євро-2020, змагалися збірні Швейцарії та Іспанії та Бельгія проти Італії. Швейцарія та Іспанія грали на стадіоні "Газпром Арена" в Санкт-Петербурзі.

"Євро-2020", скріншот: Футбол
"Євро-2020", скріншот: Футбол

В результаті матчу Іспанія перемогла після пенальті в кінці матчу, так як інтрига зберігалася до кінця.

Між Італією та Бельгією також був напружений матч, проте, в результаті з рахунком 2:1 Італії вдалося вирвати перемогу.