Іноді хочеться поласувати ароматною і смачною домашньою випічкою або солодощами. Адже магазинні десерти не можуть зрівнятися зі смаком приготованих власноруч.
У такому випадки пропонуємо вам приготувати смачний морквяний тортик, який припаде до душі всім вашим рідним, передає телеграм-канал "Солодкий стіл".
Вам знадобиться:
- Морква велика 2 шт (300гр)
- Яйця 2 шт (с1)
- Молоко 140мл (у мене 1,5%)
- Борошно вівсяне 80гр.
- Цедра одного апельсина
- Розпушувач 1 чл
- Підсолоджувач 5гр
- Мускатний горіх на кінчику ножа
- Горіх волоський 25 гр.
⠀
- Яйця 2 шт (с1)
- Молоко 140мл (у мене 1,5%)
- Борошно вівсяне 80гр.
- Цедра одного апельсина
- Розпушувач 1 чл
- Підсолоджувач 5гр
- Мускатний горіх на кінчику ножа
- Горіх волоський 25 гр.
⠀
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля крему
Рикота 250гр + підсолоджувач 3гр. Також його можна замінити цукром за смаком.
⠀
Спосіб приготування:
Готуємо корж. Горіхи заливаємо окропом, прибираємо в сторону. Натираємо на дрібній тертці моркву, цедру апельсина. Додаємо всі інші інгредієнти (крім горіхів) і добре перемішуємо.
Горіхи подрібнюємо ножем або блендером при низьких оборотах, щоб було не дуже дрібно. Додаємо горіхи до морквяної маси, перемішуємо і викладаємо на деко з силіконовим килимком. Рівномірно розподіляємо. Випікаємо при 170гр хвилин 20-30.
Корж потрібно залишити до повного охолодження. Його потрібно поділити на кілька частин і можно збирати тортик. Перемазуємо коржі кремом і за бажанням прикрашаємо.
Приємного апетиту!
Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик поділилася рецептом улюбленого літнього десерту: "лікар прописав"
Як повідомляє портал "Знай.ua" рецепт домашнього полуничного морозива-смачно, як в дитинстві
Також "Знай.ua" писав, що вершкове морозиво, яке можна маленьким дітям: смак юності в кожній ложці