Відомий український телеведучий, шоумен, а також ведучий пісенного конкурсу "Євробачення-2017", Володимир Остапчук знову розповів про проблеми в сім'ї. Написав чергову заяву в поліцію на колишню дружину.

Про це він розповів у своїх stories на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що вже тривалий час Володимир Остапчук не може налагодити з колишньою дружиною стосунки, і це заважає йому бачити своїх дітей.

Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот
Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот

Доходить навіть до того, що чоловік пише заяви проти Олени Войченко в поліцію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зараз жінка відвезла малюків до своїх батьків в місто Умань, і навіть не повідомила про це, і невідомо на який термін. Зв'язатися з дітьми чоловік не може, так як заблокований у її матері, а батько перестав відповідати на дзвінки.

"Моїй мамі її батько Сергій Войченко в грубій формі відмовив у бажанні бачитися з онуками. Змушений в рамках чинного законодавства викликати поліцію і захищати власне право бути з дітьми" - розповідає Володимир Остапчук.

Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот
Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот

Також, телеведучий зазначив, що ні її батько, ні будь-хто інший не має право забороняти бачитися з малюками, а зокрема, спілкуватися з ним і батьками шоумена в грубій формі.

Відповіді від жінки довго чекати не довелося. Олена Войченко пише, що на жаль, її і дітей вже другий рік втягують в публічне обговорення брехні колишнього чоловіка. Жінка стверджує, що все це він робить заради піару.

Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот
Скандал Остапчука і Войченка, фото: скріншот

"Тепер він вирішив робити з себе жертву, брехати навіть поліції, і захищатися від самого себе. Володимир, зупинись! Досить брехати " - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, чим захопився не менше, ніж новою дружиною

Ранiше телеведучий Володимир Остапчук влаштував Танці з новою дружиною прямо в авто: "на швидкості". Володимир Остапчук налякав танцями в автомобілі

Також Знай.ua писав, шоумен і телеведучий Володимир Остапчук похвалився пишними грудьми нової дружини