Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Зовсім недавно виконавиця опинилася в Одесі, про що свідчать нові знімки в купальнику, на одному з пляжів. Раніше Аліна розповідала, що у неї з'явився вихідний, щоб згодом написати про задоволення, отримане при спостереженні за грою України проти Швеції.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

А зараз Аліна Гросу опублікувала цілих три фотографії на вибір українцям, поки мажеться пантенолом, щоб зволожувати і лікувати пошкодження шкіри після засмаги, і перетворюється на смуглянку, будучи до цього крабом.

"Ще трошки жаришки вам в стрічку, поки я мажусь пантенолом і перетворююся з краба в смуглянку🤪😅 #выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣?", - пише виконавиця в публікації.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Всі 3 фотографії круті🔥 🔥ви дуже красива😍😍", "Аліна красуня!😍🔥❤", "Та що тут вибирати то?! Всі фотки 💯🔥💖👁️👄👁️", "Моя улюблена співачка в Одесі на тому самому пляжі, на якому була я 4 дні тому. Ну де справедливість в цьому світі?😢", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу з дитиною на руках вразила схожістю з мамою: "Мої незамінні"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу полонила пляжі Одеси привабливою фігурою в купальнику: "Бджілка нічого така"

Знай.ua писав, Гросу покрасувалася ніжками в латексі кольору фуксії: позмагається з Поляковою і Нікітюк