Народний депутат Верховної Ради України від політичної сили "Слуга народу" Олександр Качура поскаржився на Укрзалізницю. Йому видали брудну і діряву білизну.

Про це розповів депутат від Партії "Слуга народу" Олександр Качура у своєму Telegram.

Політик вирішив не мовчати, а розібратися стосовно цього питання безпосередньо з підрядником, і тепер ініціює проведення засідання слідчої комісії.

У мережу він також опублікував фотографії постільної білизни, яке йому видали, і там дійсно видно, що воно не в кращому стані, і у використанні вже не перший рік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Виявив сьогодні чергову дірку в УЗ. І це "Люкс". Зате у них премії в Наглядовій Раді по 500 тисяч. Роздруківка другого комплекту виявилася невдалою " - сказано в повідомленні.

При цьому, Олександр Качура зазначив, що другий комплект білизни виявився брудним, а на третьому знову Дірка. З усіма скаргами депутату довелося звертатися до провідника, яка і склала акт за фактом скарги пасажира.

Укрзалізниця, фото: Олександр Качура
Укрзалізниця, фото: Олександр Качура

Укрзалізниця, фото: Олександр Качура
Укрзалізниця, фото: Олександр Качура

Його колега по партії Юлія Гришина підтримала чоловіка, написавши про те, що знаходила там ще більше дірки.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про прорив труби в одному з вагонів поїзда, який слідував за маршрутом "Рахів-Одеса". Трубу 30-річної давності прорвало при різкому гальмуванні поїзда. Вода почала литися по всьому вагону, а боротися з цим почали за допомогою віника.

Нагадаємо, раніше Харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"