Неділя, 4 липня, в Україні буде дощовою і з грозами, місцями спекотною.

Про це повідомляє в Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, дощі та грози пройдуть у всіх областях України. До того ж можливий шквальний вітер до 15-20 м/с.

"У найближчі дні над територією України все ще буде розташовуватися поле зниженого атмосферного тиску, сприяючи нестійкій погоді з короткочасними дощами і грозами", - розповіли в Українському гідрометцентрі.

Так, 4 липня, буде спекотно у всіх областях України, крім західних.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Дощ, фото gettyimages
Дощ, фото gettyimages

Найспекотніше буде на Сході, там денна температура підніметься до +30+32 градусів. У південних областях температура буде трохи нижче - до + 26+28 градусів.

На заході буде свіжо і прохолодно. Стовпчики термометрів покажуть +21 + 23 градусів. Цілий день йтимуть дощі, вітер до 7-12 м / с.

Температура вночі покаже +15+21 градус, у західних областях +11+16 градусів.

У Києві неділя буде спекотною, стовпчики термометра піднімуться до +26 +28 градусів. Однак очікуються дощі з грозами.

Народний прогноз погоди

4 липня відзначається день священномученика Терентія, єпископа Іконійського. У колишні часи помітили, якщо цей день жаркий, то грудень буде морозним. В цей час зацвітає липа.

Нагадаємо, раніше Погода 3 липня обрушить потоки дощу і нестерпну спеку на Україну: кондиціонери на повну потужність

Як повідомляє портал «Знай.иа» Посилення вітру, грози і шквали: в Україні на вихідних сильно зіпсується погода, кому не пощастить

Також «Знай.иа " писав, що На Личаківському кладовищі через ураган пошкоджено понад 100 цінних надгробків: розчищатимуся щонайменше місяць