Українці були шоковані хлібом, в який запекли мочалку. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці телеграм-порталу Народний Ревізор.

Як стверджують автори запису, подія сталася в місті Дніпро. Там продукція Дніпровського хлібокомбінату №5 неймовірно сильно здивувала українців.

"На виробництві хтось вирішив урізноманітнити рецепт. Але ж зручно - є чим помити посуд після вечері",-повідомляють у телеграм-порталі.

Ймовірно, працівники і начальства даного заводу не стежать за умовами приготування хліба. Проте українці відреагували на ситуацію з гумором.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Зате схоже на державний прапор", - пише один з користувачів телеграм.

Це не перший випадок неякісного хліба в нашій країні.

Зокрема, в місті Харкові на хлібзаводі "Люботинський" не стежать за якістю своєї продукції і не дотримуються умов її приготування.

У четвер, 1 липня, свідок пришестя і відвідувач даної пекарні зафіксував всередині всіма улюбленої булочки з корицею шматок дроту.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині "Сімейна пекарня" хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "Забули підфарбувати". Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету.