Дар'я Квіткова розповіла про складнощі з переїздом.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників. Зокрема в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей, а на телеграмі у неї більше двадцяти п'яти тисяч передплатників, що дуже непогано для даної соціальної мережі.

Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram

Нещодавно Квіткова розповіла про те, які проблеми в її житті викликав переїзд. Справа в тому, що дівчина зі своїм чоловіком Микитою Добриніним витратили багато грошей на ремонт в новому будинку, проте жити спокійно там вони не можуть - підрядник постійно відкладає час закінчення робіт.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Вагітна жінка разом зі своїм чоловіком планували вселитися в будинок ще на початку червня, проте відклали дану ситуацію на місяць. Проте коли вони туди в'їхали, в будинку все ще ремонт.

При цьому пара не може змусити працівників виконувати свої обов'язки. На місці знаходиться дизайнер, яка намагається за всім стежити, але підрядники її не слухають.

"Вона не може їх змусити. Ми туди нікого не можемо привести".

При цьому підрядники іноді навіть висловлюють неповагу своїм наймачам.

"Грубіянить нам, посміхається, сміється з нас, ігнорує, не відповідає на наші СМС", - зізналася Квіткова.

Також знаменитість підвела підсумки даної ситуації.

"Мораль цієї байки: якщо ви думаєте, що блогерам роблять якісь знижки, нам лояльніше ставляться або ще щось, то ні. На нас також кладуть х * й, вибачте, як і на інших людей. Я не знаю, як інші люди роблять ремонт, тому що у нас ще квартира стоїть і Микита каже ніяких б*ь більше ремонтів. І мораль друга-це не платіть гроші наперед, тому що як сказав Мій тато: куди будівельника Не цілуй, скрізь п'ята точка", - розповіла вона.

Згодом пара все ж в'їхала в будинок.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв " Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися"