У мережі з'явилося відео, як Андрій Шевченко врятував збірну України від червоної картки. Відповідний пост з'явився в Тік-Ток.

Варто відзначити, що не так давно в 1/8 Євро-2020 збірна України з футболу обіграла збірну Швеції з рахунком 2:1. Однак гра була дуже важкою і нервовою. Україна багато в чому виграла за рахунок червоної картки гравцеві збірної Швеції і вольових зусиллях. Однак згодом з'ясувалося, що наша збірна сама була за крок від червоної картки.

@samharry17

футбол#Шева#евро2020#УкраинаШвеция

♬ оригинальный звук - Сэм Гарри

На тік-ток каналі samharry17 було опубліковано відео з 74 хвилині матчу. Ключовий гравець збірної України Андрій Ярмоленко падає через порушення гравця збірної Швеції, проте суддя помилково дає йому жовту картку, ймовірно, думаючи що він симулював порушення. Обурений півзахисник починає щось говорити судді, проте чує від збірного тренера України Андрія Шевченка фразу:"Заткнись".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Ярмоленко неохоче і протестуючи погоджується з тренером і рятує себе від другої жовтої картки за сперечання з арбітром. Таким чином Україна не залишилася в меншості в найвідповідальніший момент матчу і змогла переломити гру в овертаймі.

До слова, сьогодні, 3 липня, футбольна збірна України зіграє матч 1/4 фіналу Євро-2020. Сьогодні українські футболісти гратимуть проти команди Англії.

Нагадаємо, Ніцой накинулася на Довбика, який показав "ліфчик" на матчі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020. Англія вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Також "Знай.uа" писав, Перший гол! Зінченко розстріляв ворота Швеції-Україна, вперед. Україна вперше у своїй історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи