Менше половини українців збираються поїхати на відпочинок. Про це свідчать дані опитування.

Телеграм-портал Пульс України розповів про дані всеукраїнського опитування. Згідно з ним, 48% українців планують проводити літній відпочинок за межами будинку.

Відпочинок в Кирилівці, кадр з відео
Відпочинок в Кирилівці, кадр з відео

Відпочинок в Карпатах та інших місцях України обирають 18,8% українців. На другому місці за популярністю-відпочинок на дачах і в заміських будинках (11,3%). За кордоном планують відпочивати 9,2% опитаних.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

І це незважаючи на те, що зараз все більше країн почали відкривати свої кордони для туристів, і вже можна без проблем відправитися на Кіпр, в Албанію, Болгарію, Чорногорію, Грецію, Туреччину.

Зараз тижневі путівки на двох до Туреччини обійдуться приблизно в 28 тисяч гривень, проте готелі з аквапарками ставлять свої цінники від 30 тисяч гривень.

У самій Україні ціни ще більш демократичні. У Бердянську та Кирилівці день проживання обійдеться - від 300 до 1000 гривень без витрат на їжу.

Проте ймовірно коронавірусні обмеження погіршили фінансове становище наших співвітчизників, тому навіть цей відпочинок є значною сумою.

Раніше ми писали про те, що на українському курорті коня перетворили на зебру заради жорстокої забави: "Нехай на своїх горбах катають". Фантазія місцевих бізнесменів вражає українців.

Нагадаємо, що українські курорти захопили кусючі комахи-боротися марно: "Лети на небко, там твої дітки..."

Як повідомляв Знай.uа, оскаженіла акула підстрибнула і відкусила чоловікові п'яту: світ здригнувся від трагедії на воді.