Рецепт домашнього вина, яке може зробити кожен.

Вино є одним з найбільш древніх алкогольних напоїв.

домашнє вино, скріншот з відео
домашнє вино, скріншот з відео

Також деякі вчені припускають, що воно в помірних дозах приносять користь організму. Телеграм-канал" Кухня по-чоловічому " розповів простий рецепт вина зі смородини.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зручність даного рецепта в тому, що на нього ви не витратите не більше години годину

Інгредієнт:

  • Смородина-3 кг;
  • Вода-5 л;
  • Цукор — 2 кг

Процес приготування:

  1. Підготовка сировини. Мити смородину не можна, інакше можна випадково видалити природні дріжджі і сусло не заграє. Просто переберіть ягоди, видаляючи зіпсовані, a потім ретельно передавіть смородину руками або качалкою.
  2. Розчиніть 1,5 кг цукру у воді і залийте смородину рідиною. Поставте тару в тепле місце (від 18 до 25 градусів).
  3. Залиште смородину бродити на 3 тижні. Потім перевірте напій, додайте цукор, що залишився, якщо він здасться вам занадто кислим, і залиште ще на 3 тижні.
  4. Через 6 тижнів смородинове вино буде готове.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн - дуже смачна і ніжна страва.