Зірка "Жіночого кварталу" показала фотографії з Одеси. Відповідний пост з'явився на її офіційній соцмережі в Instagram.

Валерія Товтолес-українська модель, учасниця "Ліги сміху", а тепер ще й актриса"жіночого кварталу". Дівчина Активний юзер Instagram, вона часто публікує фото і Відео для своєї аудиторії. І цей раз не став винятком, Лера опублікувала кумедне фото з відпустки, в якому показала фоловерам всі принади.

Дівчина нещодавно опублікувала фотографію з відпочинку в Одесі. Вона постала в рожевому костюмі. Дівчина зазначила, що це її колір. Вона повідомила, що була в Одесі цього літа і повернеться в даний курортне місто з концертом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

[quote author=""]Розбавлю стрічку рожевим. Це однозначно мій колір. Колір цього літа і цієї поїздки в Одесу 💕 Скоро я повернути в це місто, але вже на концерт @zhenskiykvartal_official 23 го липня на морвокзалі. Поки Київ і тут я теж потрібна з рожевими відтінками настрою, - розповіла вона.

Шанувальники активно почали коментувати даний знімок на її сторінці в соціальній мережі.

Місяцеподібна, сонцеподібна! Прям 🔥красуня ❤️❤️❤️❤️"; "Ну ти красива"; " Красивому обличчю, все до лиця 😋"; " в Одесі такі ціни, що аж штани спадають?"; "Красиво Хороша 💖 💖 💖 😋
, - написали вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.