Донька відомої української гумористки та акторки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марія активно веде свій блог в Instagram. За її життям стежать майже 15 тисяч підписників і вона часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Марія Кравець, скріншот stories
Марія Кравець, скріншот stories

Марія Кравець також активно займається танцями, тому у її соцмережах можна зустріти коротенькі відео, де вона демонструє свою майстерність. Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Марія Кравець заінтригувала своїх підписників коротесеньким відео.

Марія Кравець, скріншот stories
Марія Кравець, скріншот stories

Марія Кравець під час поїздки в автівці на задньому сидінні вирішила записати stories. На відео дівчина позує у чорній футболці та смугастій сорочці. Свій образ Марія доповнила легенькими кучерями та стильним намистом.

Марія Кравець, скріншот stories
Марія Кравець, скріншот stories

Що цікаво, до свого stories Марія Кравець наклала незвичний фільтр. Все її відео буквально всіяне маленькими хрестами різного розміру.

Нагадаємо, донька Олени Кравець підловила батьків в інтимний момент: як молодята. Донька Олени Кравець показала зіркову маму з несподіваної сторони

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець з Кварталу змінила не лише стрижку, а й професію: "Буду приходити в гості". Олена Кравець похвалилася новим образом

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець пішла з дому рано вранці: "Що за...". Маша Кравець опинилася на одній зі станцій метро рано вранці. Марія виставила кілька фотографій, зроблених рано-рано вранці, в українській столиці.