Відома українська актриса Анна Кошмал, яка запам'яталася більшості телеглядачів за роллю Жені Ковальової в серіалі "Свати", частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 620 тисяч чоловік.

А зараз дівчина вирішила поділитися таким блюдом, яке здатне насилити організм на половину дня. І потрібна вона їй, так як є знаменитістю з насиченим робочим графіком, адже епізод Програми або серіалу може зніматися протягом багатьох годин.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Анна Кошмал розповіла про рецепт ранкової страви за лаштунками шоу "Хто зверху?", яке, в основному, знімається більше шести годин, щоб згодом глядачі побачили всього 90 хвилин.

"Я люблю яєчню з тофу. Це дуже смачне і ситне блюдо. Після нього півдня не хочеться їсти. Загальний стан здоров'я завжди відбивається на обличчі. Тому чим ти більше працюєш, чим більше витрачаєш здоров'я, тим краще за ним потрібно стежити. Це мій простий рецепт краси. Я шість років не вживаю тваринних продуктів і мінімум чотири рази на тиждень займаюся йогою", - заявляє Кошмал.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Рецепт досить простий, для його приготування нам знадобиться 200 грамів тофу, 1/2 авокадо, 100-150 грамів улюблених овочів і сіль, перець, паприка за смаком. Готувати починаємо з тофу, яке слід розім'яти виделкою в сирну кашку, посолити, поперчити і додати улюблені спеції.

Далі, отриману суміш, перекладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо, після чого, готовий скрамбл з тофу, подаємо з авокадо і улюбленими овочами.

Анна Кошмал, фото: пресслужба "Нового каналу"
Анна Кошмал, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, зірка "Сватів" Анна Кошмал розкрила подробиці нового сезону: "Не переживайте..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Сватів" Анна Кошмал розкрила секрет приготування веганського олів'є на Новий Рік без ковбаси і яєць

Знай.ua писав, зірка "Сватів" Анна Кошмал похвалилася українською гордістю: "Любити"