Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно переодягалася у форму капітана і показала всім свій шикарний бюст, продовжує ділитися зі своїми прихильницями секретами чарівного зовнішнього вигляду, а також підтримки внутрішнього.

Цього разу Наталя розповіла, що таке Майєр-терапія і навіщо вона потрібна людям.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Ви написали мільйон запитань про мою програму. Ловіть відповіді: факти Майєр-терапії, про які ви не знали. "Слід не так старанно вчити людей вмінню постити, як, перш за все вмінню правильно харчуватися!" - Ф. К. Майєр.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

1. @rixosprykarpattya єдиний в країні сертифікований центр терапії доктора Майєра.

2. У лікуванні використовується принцип трьох "В": відпочинок ( щадний режим, розвантаження), відфільтровування (детоксикація, виведення шлаків) та вчитися (тренування, загартовування).

3. В основі терапії доктора Майєра лежить очищення організму від накопичених шлаків і токсинів, а також відпочинок травної системи і всього організму.

4. В очищенні і детоксикації організму важливу роль займає лікування мінеральними водами.

5. Неодмінною складовою курсу є і різні види масажу.

6. Під час проходження курсу проводяться тренінги по тому як правильно приймати пишу і культурі харчування в цілому.", - розповіла Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська, кадр з відео
Наталя Могилевська, кадр з відео

Також варто нагадати нашим читачам, що Наталія Могилевська стане головною суддею нового вокального проекту "Співають всі". Шоу стане адаптацією "All Together Now" компанії Banijay Rights. Вокальний проєкт обіцяє здивувати глядачів своєю емоційністю і масштабністю, адже оцінювати вміння учасників буде журі з 100 зірок і професіоналів, зірковим капітаном якого стане народна артистка України Наталія Могилевська.

Раніше повідомляли, 45-річна Могилевська похизувалася різкими змінами після схуднення.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва з битою і ковбасою підгодувала "близнюка" Зіброва.

Знай.uа писав, Дантес показав хобі справжнього чоловіка, і це не рибалка.