Нещодавно у співака Володимира Дантеса відбулась презентація першого сольного альбому, де він розповів хто зараз заробляє більше Надя Дорофєєва чи він.
Про це Дантес розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

"Я нещодавно робив натальну карту, де мені сказали нікому нікому не розповідати скільки заробляю я грошей, навіть своїй дружині, тож знаєте, я зіркам довіряю", - розповів Дантес.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

При цьому ведуча "Світського життя" Катерина Осадча була дуже здивована, що Володимир Дантес робив собі натальну карту, адже була впевнена, що він не з тих, хто вірить в це.

"Це ж прикольно, слухайте, можна стрибати з парашутом, можна кататися на вейк-серфі, як я це роблю. Треба все в житті спробувати. Мені було цікаво, те що мені подобається я взяв для себе, те що мені не подобається, я не взяв для себе", - розповів він.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

Нещодавно Дантесу виповнилося 33 роки, при цьому він зізнався, що зовсім не переймається через вік. Також артист додав, що передивляючись фото бачить, що зараз виглядає краще ніж у 20 років. При цьому Володимир Дантес розповів, що не любить свій День народження, адже він влітку. Все через те, що у цей період зазвичай всі у роз'їздах та відпустках.
Зараз у творчому шляху для Дантеса одним з найголовніших порадників є Потап, проте стати його підопічним він не збирається.

"Коли я можу заробляти сам гроші, мені це більш подобається. Якщо можна у генія поп-музики у Потапа брати якісь поради безкоштовно і на цьому заробляти, ну дякую Льоша", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвої варто напружитися: "Перетвориться в таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".