П'яна компанія з п'ятьох людей напала на доставщика, відібравши у нього сумку з їжею.
Про це повідомляють російські ЗМІ.
Так, стало відомо, що в пітерському Колпіно вночі п'яна компанія напала на доставщика їжі. Четверо хлопців і одна дівчина відібрали у доставщика сумку з їжею, мобільний телефон та інші особисті речі. При цьому повідомляється, що хтось із компанії бризнув доставщику в обличчя з перцевого балончика.

Скріншот з відео
Скріншот з відео


На місце події викликали наряд поліції, але правоохоронцям не вдалося оперативно розшукати зловмисників. Зараз зголоднілих свавільників (чотирьох хлопців і одну дівчину) шукають.
На даний момент про стан потерпілого від рук п'яної компанії доставщика їжі нічого не відомо. Наразі правоохоронці намагаються встановити особи зловмисників, ведеться слідство.

Нагадаємо, що любитель нічних клубів розстріляв двох поліцейських з вікна хрущовки. Так, місцевий житель відкрив вогонь по співробітниках Нацполіції з вікна багатоквартирного будинку.

Як повідомляв портал " Знай.uа" , у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "час вийшов". Такого не очікували навіть самі автори скандального повідомлення.

Також " Знай.uа" писав, що у Києві сусідська війна переросла в різанину - " Ох і опудало!"Чоловік намагався ховатися в кущах, проте його швидко знайшли.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще