Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує частенько радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Знаменитість викладає різні знімки як з особистого, так і з професійного життя. 3 липня 2021 року, на стадіоні в Римі українська збірна боролася з Англією за місце в півфіналі Євро-2020. На жаль, нашим футболістам не вдалося продовжити неймовірну історію на цьому чемпіонаті, проте більшість жителів нашої країни вдячні Андрію Шевченку та його команді за щастя, яке тривало останні кілька тижнів.

Збірна України, facebook.com/news24ukraine
Збірна України, facebook.com/news24ukraine

Україна програла з рахунком 0:4 після голів Гаррі Кейна, Гаррі Магуайра і Джордана Хендерсона. А зараз Дзідзьо вирішив підтримати хлопців після складного поєдинку і вильоту з Євро-2020.

"Для нас ви найкращі!!!! Перемоги попереду👏👏👏👏👏👏👏@ uafukraine️️💙 💛", - пише Михайло Хома в публікації з фотографією наших футболістів на полі.

Михайло Хома, фото: Instagram
Михайло Хома, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Молодці, гордість наша, Ми з вами завжди❤️❤️ Україна найкраща", "Молодці 👏! Пишаємося!🔥🔥🔥", "Молоді, ще треба багато вчитися. Але, це нормально. Вони наші, і ми їх любимо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Україна - Швеція 2:1: Потап, Дзідзьо, Ткач, Сумська, Вакарчук, Осадча не стримали радості

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "Ви довели"

Знай.ua писав, Андрій Шевченко перед матчем Україна-Англія На Євро-2020 поставив на місце Ярмоленка: "Заткнутися"