З Кавказу, а точніше з Кабардино-Балкарії прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що при проведенні сільськогосподарських робіт вертоліт здійснив жорстку посадку просто на полі з соняшниками.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Telegram-каналів, де публікують кадри, які зняли очевидці.

Момент падіння повітряного судна встигли зняти на телефон робітники, які стали очевидцями інциденту. Місцеві екстрені служби повідомляють, що аварія сталася недалеко від міста Прохладний.

Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram
Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На місці працюють рятувальники та екстрені служби. Пізніше повідомили, що вертоліт був приватним, а в кабіні знаходився один пілот. Після жорсткої посадки він не постраждав і зник з місця.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Чорному морі українське риболовецьке судно в суботу, 3 липня, нібито подало сигнал лиха через відмову двигуна.

За попередньою інформацією постраждалих в результаті інциденту немає. У той же час Національний центр управління обороною Російської Федерації повідомив, що в Чорному морі терпить лихо українське риболовецьке судно. У Міністерстві оборони України заявили, що повідомлення про готовність російських кораблів надати допомогу українському рибальському судну є черговим фейком.

Раніше повідомляли, Росія заявила, що відправила військовий катер на допомогу українському судну: у Міноборони розповіли правду.

Як повідомляв Знай.uа, пілот у реанімації: жахливий крах літака після відмови двигуна, приземлився на воду.

Знай.uа писав, на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: тато сидів поруч, але був нетверезим.