Популярний вже досить давно український хореограф, танцюрист і ведучий нового проєкту "Твій день" Влад Яма вирішив підтримати національну збірну України з футболу, після програшу Англії на Євро-2020. Влад заявив, що у нашої команди всі перемоги ще попереду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Влада Ями в мережі Instagram.

Публікація Влада Ями, скріншот: Instagram
Публікація Влада Ями, скріншот: Instagram

"Дякую, збірна! Навколо вас раз об'єдналася вся країна і це найважливіше! Так, футбольні дива трапляються не в кожному матчі, але цей чемпіонат ми точно запам'ятаємо назавжди! Браво, @andriyshevchenko", - написав Влад Яма.

Важливо також зазначити, що публікація Влада буквально за кілька хвилин зібрала тисячі лайків. Навіть шанувальники Влада, люди, які люблять танці і далекі від футбольного світу, почали писати слова підтримки для молодої української збірної.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що збірна України поступилася Англії у чвертьфіналі Євро-2020. Команда Андрія Шевченка пропустила на четвертій хвилині свого дебюту в 1/4 фіналу континентальної першості, коли з передачі Рахіма Стерлінга відзначився Харрі Кейн.

Українці змогли нав'язати англійцям боротьбу до кінця першого тайму, але в перші п'ять хвилин хвилин після перерви пропустили ще двічі — від Харрі Магуайра і того ж Кейна. В обох випадках результативні передачі віддавав Люк Шоу. На 64-й хвилині Джордан Хендерсон встановив остаточний рахунок поєдинку - 0:4.

Раніше повідомляли, Влад Яма з дружиною показали, хто зверху: не посоромилися навіть камер.

Як повідомляв Знай.uа, красуня-дружина Влада Ями зворушила романтикою в розкішному Ferrari: "Як уві сні".

Знай.uа писав, Влад Яма показав свого кумира: переплюнув навіть покійного Чапкіса.