Дружина султана Сулеймана з серіалу "Величне століття" опублікувала фотографії з животиком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

38-річна актриса активно веде свої соціальні мережі. Зокрема у Корель Бергюзар на даний момент 1,8 мільйона передплатників, які постійно лайкають і коментують кожен свій пост.

Нещодавно дружина Халіта Ергенча опублікувала фотографію на тлі зеленої галявини в парку. Вона оголила свій значний живіт, по якому видно, що сама діячка мистецтв знаходиться на значному місяці вагітності.

Передплатники активно почали коментувати пост актриси.

Люба ти виглядаєш дуже мило, дуже красиво♪Я люблю тебе"; "Ти така мила, дорога! І так красиво! Вічне спасибі за те, що поділилися з нами своїм щастям! Нам пощастило з тобою з любов'ю!
, - кажуть вони.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Турецький актор Халіт Ергенч, всіма відомий за роллю султана Сулеймана в серіалі" Величне століття", і його дружина Бергюзар Корель в минулому році вдруге стали батьками.

Вже в кінці травня в ЗМІ почали ходити чутки, що Бергюзар вагітна третьою дитиною, але підтвердити цю новину актриса вирішила тільки зараз. Сам же Халіт, як йому притаманне, про особисте життя не поширюється.

В середині червня Бергюзар Корель поділилася в своїй соціальній мережі Instagram радісною новиною про те, що чекає дитину. Вона зізналася, що давно цього хотіла і бажає своїй родині бути більше і щасливіше.

Майбутня багатодітна мати також розсекретила і стать дитини. У сім'ї акторів буде дівчинка.

Нагадаємо, раніше Зірку "чудового століття" засудили за відвертість під час Рамадану: "я живу так, як подобається мені"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зірка серіалу "Постукайся в мої двері "показала" любов "від сонця:" була три хвилини"

Також «Знай.uа» писав, що Зірка "чудового століття" Мер'єм Узерлі здалася без грама косметики: "Нереально"