Український президент зробив заяву про будівництво українського корабля.

За словами Володимира Зеленського, через два роки Україна отримає військовий корабель, передає портал Інтерфакс. Корпус українського корвета заклали в Туреччині і згодом його добудують в Україні.

Дану заяву Володимир Зеленський зробив під час візиту до Одеси, виступивши перед ВМС України.

Наші турецькі друзі активно підтримують і розвиток корабельного складу ВМС України. Перший корпус нашого сучасного корвета вже закладений в Туреччині і буде добудований в Україні до кінця 2023
, - розповів він.

Володимир Зеленський, скріншот: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також український президент повідомив, що українська держава отримає турецькі безпілотники Bayraktar, які передадуть морській авіації.

Глава держави зазначив, що українські військові, які будуть керувати цими безпілотниками, вже завершують підготовку в Туреччині.

Зазначимо, що український президент прибув до Одеси у зв'язку з початком навчання "Sea Breeze-2021".

Разом з президентом України, в морське місто прибули прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Генеральний прокурор Ірина Венедиктова і Глава офісу Президента Андрій Єрмак.

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Мендель після відходу від Зеленського показала світу нових Голобородька: "Так розхвилювалася"