Оля Шелбі опублікувала на своїй Instagram сторінці спільну фотографію разом з надією Дорофєєвою

Ольга Шелбі (Шевченко) є українською зіркою Тіктока, яка відома також за роллю Тані в знаменитому серіалі Школа. Дівчина має музичний талант і активно записує різноманітні відео в соцмережі, в якій у неї 5,1 мільйона фоловерів. Також дівчина розвиває свою Instagram-сторінку, на якій ділиться творчими планами і особистим життям. У цій соцмережі на неї підписано 1,8 мільйона осіб.

Нещодавно вона опублікувала спільний знімок зі знаменитою українською співачкою Надею Дорофєєвою. Дівчата сидять на корті на зеленій галявині і посміхаються в камеру. При цьому блогерка і співачка корчать забавні пики і сміються.

"Ми тут у тебе з @nadyadorofeeva поулыбаемся, добре? ☺️🌈✨", - пише Ольга Шелбі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери активно відреагували на даний пост, лайнув його сто двадцяти три тисячі разів.

"Красуні увійшли в чат😍"; " Люблю вас😢 😍❤️"; "красуні"; "які милі", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес затискався вночі з високим бороданем: не приховують почуттів.

Також "Знай.ua" писав, Наталія Могилевська креативно підтримала збірну України з футболу на " Євро-2020": "Тримавши". Наталія Могилевська записала трепетне відео-звернення для українських футболістів

[embed]https://youtu.be/4hP40l6OM40[/embed