Папа Франциск доставлений в лікарню для операції. Про це повідомляє портал vaticannews.

Сьогодні, 4 липня, Папа Франциск був доставлений в поліклініку а.Джемеллі в Римі. Йому належить планова операція. Папа Римський прочитав молитву "Ангелу Господньому" разом з віруючими, які зібралися на площі Святого Петра.

Директор прес-служби Святого Престолу Маттео Бруні підтвердив цю інформацію в заяві для акредитованих журналістів. Справа в тому, що глава Римо-Католицької церкви страждає від дивертикулярної хвороби товстої кишки. Це хронічне захворювання в шлунково-кишковому тракті, яке потребує лікування, а іноді і в хірургічному втручанні.

Операцію проводить професор Серджіо Альф'єрі. Доктор Альфієрі працює у відділенні медичних і хірургічних наук лікарні і очолює операційне відділення комплексу хірургії травної системи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Черговий медичний бюлетень буде випущений після закінчення операції.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал у памяь про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.ua , львів'янам показали, як одягалися жінки в 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.ua писав, львів'ян впустили на Галицьке весілля 50 років тому: "часи важкі, зате почуття справжні"