Відома українська блогерка, яка відома завдяки своїй епатажній зовнішності, а також участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою" Від пацанки до панянки " поділилася новим роликом.

Новий ролик з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, і там вона вирішила розвіятися прямо біля прилавків супермаркетів.

Як відомо, Анастасія Покрищук є активним користувачем мережі, адже, по суті це її основна робота. Дівчині вдалося зібрати понад 68 тисяч користувачів в одному місці.

Зараз вона знаходиться в Туреччині, судячи з усього, в місті Стамбул. Анастасія Покрищук прийшла в місцевий супермаркет, вирішила "вбити" відразу двох зайців. І закупитися продуктами, і зняти новий ролик для соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зайшовши в один з відділів, блогерка побачила швабри, і взяла її як мітлу, зображуючи Політ на ній, після чого почала активно танцювати. Все це супроводжується під музику на тлі.

За годину вдалося зібрати понад чотири тисячі переглядів.

Користувачі в коментарях почали залишати свої захоплені відгуки про ролик:

"Нооогиииии💜💚";

"Еб*бо😂";

"Красуня 💐 🤣".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що відео було опубліковано на резервному акаунті Анастасії, і на основний вона зібрала вже більше 264 тисяч користувачів, яких радує регулярно новим контентом.

Нагадаємо, сама перероблена пацанка Покрищук поставила на місце хейтерів: "Ніколи не робили…"

Як повідомляв Знай.ua, перероблена пацанка Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: Оновлене тіло

Знай.ua писав, сама перероблена пацанка Покрищук розповіла про планування дітей: "Це розкіш"