Українцям знову розповіли про героїв, які цілодобово захищають наші території від нападу. Як молодий хлопець зважився на такий крок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook, де військовий Сергій повідав свою історію.

Він каже, що пішов служити в першу чергу для того, щоб захистити свою країну від нападу окупантів, і його нічого не злякало, незважаючи на юний вік.

Зараз йому вже 26 років, і він багатодітний батько. Разом з дружиною виховує трьох синів - 4 роки, 3 роки, і 2 наймолодшому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вдома роботи вистачає, і клопоту з малюками було предостатньо, однак, в якийсь момент, під час перегляду новин, де показували якраз зведення ООС, Сергій чітко вирішив, що пора починати життя.

"Я зараз тут не заради військової кар'єри, грошей або пільг від держави. Просто хочу, щоб ворог не прийшов у рідну Хмельницьку область. Щоб мої хлопці жили у власній, незалежній країні. Щоб жоден кремлівський диктатор не вказував їм що і як робити, в який бік рухатися" - розповідає чоловік.

Зараз у нього перша ротація, і він вже на власні очі побачив всі провокації і обстріли з боку противника. Також, Сергій зазначив, що знайшов друзів побратимів, яких раніше не зустрічав.

Військовий Сергій, фото: ООС Facebook
Військовий Сергій, фото: ООС Facebook

Він на сто відсотків тепер упевнений, що кожен з воїнів, з яким вони ділять окопи, прикриє спину в випадки чого, адже вони тепер пов'язані спільною справою.

Сергій сумує за своїми дітьми і дружиною, однак, додому повертатися не планує, поки ворог не буде переможений.

Нагадаємо, раніше Командир Мі-8 мріяв літати над мирним небом, але потрапив в зону ООС: "за мир потрібно боротися"

Як повідомляє портал Знай.uа Мужній харків'янин з позивним "Барбариска" проміняв мирне життя на захист Батьківщини

Також Знай.uа писав, що Лейтенанту Віталію в дитинстві знахарка передбачила армійську долю