Відомий український шоумен і телеведучий Микита Добринін, який на проекті "Холостяк" знайшов своє щастя в особі Даші квіткової, розповів як проходить ремонт в їх з дружиною будинку.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши милу фотографію з жінкою.

Перше, що радить зробити телеведучий перед початком ремонту - прокачати свою стресостійкість. Все тому що, це колосальний стрес, до якого ні Микита, ні Даша готові не були.

"Ми дуже любимо свою роботу, як і всі в нашому оточенні. Тому для нас стало шоком, що є така величезна кількість людей, які навіть за великі гроші байдуже ставляться до своїх клієнтів і своєї репутації" - пише "Холостяк" в публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Заїхати вони повинні були вже на початку червня, однак, станом на початок липня все ще чекають стільницю, кондиціонери, і нормальну вхідні двері, яку будуть незабаром міняти.

Неодноразово приїжджала меблі не того розміру, і за підсумком нічого не сходилося. Такі "сюрпризи" були не завжди, траплялися і хороші компанії, про які пара з радістю розповідає у себе в Instagram, і все не заради реклами, а щоб люди не обпеклися, як вони.

Деякі підрядники зовсім вирішили піти у відпустку, нікого не попередивши, а ремонтники перекидають відповідальність на інших, користуючись величезною кількістю людей, які задіяні.

"Так, Ми з Дашею не були готові до такого пздцу, але вже досить виросли у відносинах, щоб весь цей стрес не зганяти один на одному. Це дуже важливо! Наші відносини витримали цей стрес і стали ще міцнішими " - продовжує чоловік.

Коли подружжя купували будинок, то Даша була вже вагітна, і вони навряд чи б впоралися закінчити все до народження дитини, який повинен з'явитися вже з дня на день.

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Микита Добринін обійняв круглий живіт вагітної Даші квіткової, фанатам невтерпеж

Як повідомляє портал Знай.ua "Холостяк" Добринін розкрив заставу міцних відносин з квітковою

Також Знай.uа писав, що Дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх