В одному з супермаркетів популярної мережі "Сільпо" продають огірки, яким давно вже місце на смітнику. Відповідні знімки опублікували в телеграм-спільноті "Чорний список".

Як повідомляється, мова йде про супермаркет, розташований в Запоріжжі на вулиці Перемоги, 64.

"Огірки з цвіллю в супермаркеті «Сільпо» на вулиці Перемоги, 64. Запоріжжя», - написав під фото автор повідомлення.

На оприлюдненому знімку - лоток з огірками, які щедро покриті густою і пишною цвіллю. Магазин не соромиться Реалізовувати подібну продукцію, незважаючи на явно нетоварний вигляд і стан.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях користувачі відзначають, що продаж подібного товару-неприпустима для поважаючого себе і покупців магазину, тим більше, з Всеукраїнською мережею супермаркетів.

"Жах просто який...", "О, Запоріжжя, давно не бачив», - пишуть користувачі Мережі.

Інші ж відзначають, що подібне явище свідчить про якісність огірків, які не напхані «хімією».

"Радійте! Вони натуральні!», - радять оптимістично налаштовані покупці.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."Покупці вирішили це так не залишати і вирушили здавати "шлюб" і отримати назад витрачені 160 гривень.

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині" Сімейна пекарня " хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "забули підфарбувати". Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету.