У вівторок, 6 липня, в Україні очікуються небезпечні грози, град, шквали і значні дощі. Температура повітря в країні коливатиметься в межах від +28 до +39 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +25 до +28 градусів, вночі температура триматиметься в межах +15 +18 градусів.

У центральних областях температура вдень від +26 до +29 градусів, вночі – від +17 до +20 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +26 до +29 градусів, а вночі – від +16 до +19.

У східних регіонах – вдень від +33 до +36, вночі – від +19 до +21. На півдні температура повітря - від +36 до +39 градусів вдень, вночі – від +22 до +25 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Погода на 6 липня, фото з сайту Укргідрометцентр

У Києві опади триватимуть до 8 липня включно, у вівторок, 6 липня очікується випадання опадів понад 20 мм.

Народний прогноз погоди на 6 липня в Україні

У цей день вшановується пам'ять священномученика Євсевія, єпископа Самосатського. Наші предки в цей день чекали дощу, так як він вказував на хороший урожай хлібів. Хороший урожай обіцяв і місяць, який грає ввечері. А вранці спостерігали за туманом: якщо він стелиться по воді - буде хороша погода.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.