У російському місті Сочі жителі Россійської Федерації зафіксували потоп.

З'явилася інформація, що жителів курортного містечка попереджають про евакуацію, так як вода, у великій кількості, заливає вулиці, дороги і будинки, забираючи з собою машини. Наприклад, стихія дісталася до першого поверху міської лікарні.

Це відбувається після подій в окупованому Криму, де зараз триває ліквідація наслідків негоди. Зливи дісталися до Сочі, де в декількох річках критично піднявся рівень води. Зокрема, це стосується річки Хорота, яка вийшла з берегів, і Мацеста.

Жителям кажуть, щоб вони збирали всі необхідні речі на випадок ймовірної евакуації, коли стихія зросте до катастрофічного рівня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У місті, судячи з опублікованих в Інтернеті відеозаписів, виють сирени, а вода заливає вулиці з прилеглими житловими будинками і дорогами. На деяких кадрах присутні люди, практично повністю занурилися у воді. Проведення екскурсій, зі зрозумілих причин, було призупинено для туристів.

Деякі місцеві засоби масової інформації повідомляють, що в результаті негоди в Сочі померла одна людина, а двоє постраждали після падіння на них дерева.

Нагадаємо, в окупованому Криму річки вийшли з берегів через сильні зливи, жителів евакуюють

Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку: "За півдня - чотири потопельники"

Знай.ua писав, Mcdonald's затопило разом з переляканими українцями: "Бургери з видом на море"