Як обрати хроший магазин? Як не потрапити на жахливий сервіс? Чи просто дізнатися – як до вас будуть ставитися у магазині, коли ви прийдете туди звичайним покупцем?

Все це спробувала на собі популярна співачка MamaRika На своїй сторінці в соцмережі вона поділилась реальною історією, як їй довелося стати таємним покупцем і випробувати на собі сервіс одного із популярних магазинів.

В мене достатньо скептичне відношення до сервісу в Україні в цілому - вважаю, що його практично не існує. Нажаль в більшості ця сфера страждає від дикої непрофесійності, і так усюди: у магазинах,ресторанах, таксі і т.д. Коли дуже рідко я зустрічаю ввічливих компетентих людей у сфері обслуговування- в голові моїй звучить «аааалллліллллуууййяяя», і це ніби знайти священний грааль. Причини розглядати можна вічно- але краще Мамка розкаже вам реальну історію… Коли мені запропонували стати таємним покупцем в магазині Apple техніки, я відразу погодилась- мені стало дійсно цікаво як на цей раз все пройде, і чи момент інкогніто не завадить магазину зробити все топчик. Це був мій перший досвід такого плану, тому я на серйозному врубила ревізорро і поринула у процес.

За 15 хвилин співачці обімняли стари телефон на новенький. Їй віопвіли на усі питання, дали поради. Тож, першим разом вона задовлена.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Mamarika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) та комедійний актор Сергій Середа готуються вперше стати батьками. Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан вже не приховати - вирішила поділитися радісною новиною.

Нагадаємо, Вагітна MamaRika зробила довгоочікуване зізнання перед пологами: "Обожнюю"

Як повідомляв портал Знай.uа, Вагітна MamaRika розсекретила стать дитини перед пологами: "Жодне ім'я не достойне"

Також портал Знай.uа писав, що Вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося у її сім'ї під час карантину: "Не хочеться кричати"