Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

15 червня 2021 року на світ з'явився її малюк Михайло, тому зараз Репяхова продовжує свою блогерську діяльність з безліччю нових відео і фото. 5 липня стало відомо, що жінка з дитиною стала на облік до педіатра, який, за її словами, головний лікар в житті маленького дива.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Адже цей медпрацівник завжди стежить за здоров'ям малюка, зачіпаючи період з народження і до повноліття. Знайомство з доктором відбулося особисте, був присутній навіть новонароджений Михайло. Педіатр оглянув його, як він росте, розвивається, і проконсультував з питань вітамінів і зміцнення імунітету.

"Педіатра потрібно відвідувати не тільки під час хвороби, але і в профілактичних цілях. Мені провели детальну екскурсію по відділенню педіатрії, і скажу вам, тут дуже затишно❤️", - пише Катерина Репяхова.

Катя Репьяхова та Віктор Павлік / фото: instagram
Катя Репьяхова та Віктор Павлік / фото: instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Брали пакет з педіатрії? Порадьте доктора ... теж думаємо про Адоніс, але поки в процесі прийняття рішення", "Які милі🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Репяхова показала, чим спокушала Віктора Павлика: "Це красиво і елегантно"

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик "збанкрутував" після пологів молодої дружини: "Продавати"

Знай.ua писав, Репяхова зважилася на сміливий експеримент після пологів: Віктор Павлік не впізнає