Григорій Решетник звернувся до українських батьків. Відповідний пост з'явився на його соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників.

5 липня він опублікував фотографію, на якій постав разом зі своїм сином на самокаті. Він звернувся до українських батьків. Він зазначив, що зараз дуже важливо запропонувати своїм дітям ті розваги, які будуть змушувати їх частіше бувати на свіжому повітрі.

[quote author=""] мені здається, що зараз одне з головних завдань для нас-це запропонувати дітям різноманітний спектр розваг і дозвілля, щоб вони частіше бували на свіжому повітрі - оффлайн, ніж онлайн. Особисто наша давня любов-це самокати 🛴 майже дитинства наші хлопці катаються і насолоджуються. Без них вони нікуди-в садок, школу, на прогулянку, в магазин, і навіть в подорожах - вони завжди з ними :) і це дуже круто. Адже самокат-це не тільки загальний фізичний розвиток дитини. Завдяки йому вдосконалюється координація, моторика і баланс, - розповів він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомляли, "Холостячці" Златі Огневич захотілося змін: "я частенько грішила".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огневич готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка".

Знай.uа писав, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею" Холостяка " Богдан: вибір зроблено.