Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік, яких ще недавно виконавиця запрошувала на свій виступ в рамках наймасштабнішого фестивалю в Україні, Atlas Weekend.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Жінка відразу попереджала, що збирається влаштувати гарний скандал прямо на сцені, проте перед нею це зробив Melovin, який вході виступу вирішив поцілуватися спочатку з дівчиною, а потім з хлопцем і зробити таким чином камінг-аут.
Atlas Weekend розпочався 5 липня, і 6 числа Тіна Кароль все ще буде на сцені. Поки користувачі викладають в інтернет фрагменти вчорашнього виступу. До нього приєдналася Юлія Саніна з The Hardkiss, щоб разом виконати їх спільну пісню "Вільна".

Тіна Кароль і Юлія Саніна, скріншот: Youtube
Тіна Кароль і Юлія Саніна, скріншот: Youtube

Протягом всієї пісні здавалося, що Тіна піде по стопах Melovina і влаштує гаряче шоу перед тисячами глядачів. Вона підходила до Юлії ззаду і можна було подумати, що зараз вони поцілуються, як раніше це робили Мадонна з Брітні Спірс. Однак цього не сталося.
Тіна Кароль і Юлія Саніна, скріншот: Telegram
Тіна Кароль і Юлія Саніна, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Melovin поцілував хлопця з дівчиною на Atlas Weekend і підняв прапор ЛГБТ

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Валерій Меладзе назвав Олю Полякову "фріком" через Ані Лорак: "З короною на голові"

Знай.ua писав, 63-річна мама Дана Балана осідлала справжнього красеня: "Казка в реальності"