Відома російська співачка Алла Пугачова не надто часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,8 мільйонів чоловік, проте іноді все ж випускає якісь знімки, на яких постає особисто або з дітьми.

Зараз вона одружена з Максимом Галкіним-популярним гумористом, шоуменом і батьком її двох діточок Гаррі і Єлизавети. Але до цього перебувала в шлюбах ще з чотирма чоловіками. Перший з них-цирковий артист Міколас Едмундас Орбакас. Далі слідував кінорежисер Олександр Стефанович, потім продюсер і концертний директор Євген Болдін і Філіп Кіркоров.

Максим Галкін і Алла Пугачова: Instagram maxgalkinru
Максим Галкін і Алла Пугачова: Instagram maxgalkinru

Її колишній другий чоловік був госпіталізований коронавірусом (COVID-19) в Москві, РФ. Відомо, що 76-річний кінодел захворів приблизно тиждень тому, але лікуватися почав в домашніх умовах.
Згодом стан лише погіршився, тому Олександра Борисовича Стефановича помістили в клініку для хворих коронавірусом, в Сокольниках. Поразка легенів становить десь 50%, медпрацівники оцінюють його стан як середнього ступеня тяжкості.

Пугачова і Ротару, скріншот: YouTube
Пугачова і Ротару, скріншот: YouTube

У червні стало відомо, що через коронавірус страждає співачка МакЅим, яку при погіршенні стану спочатку помістили в штучну (медікаметозную) кому і підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Але ШВЛ не допомогла, тому її перевели на ЕКМО з 80% ураження легень.

Нагадаємо, помер Володимир Меньшов, Максим Галкін трепетно попрощався з режисером: "Геній"

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін втік від Алли Пугачової в іншу країну: "Опинився в Європі"

Знай.ua писав, Ксенія Бородіна заступилася за МакЅим після її "похорону" від журналістів: "Виживаність два відсотки"