Зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч осіб.

Зовсім недавно вона розповідала про підготовку до ювілейного сезону проекту, ставши головним його хореографом. А зараз вона виставила пост, пов'язаний з її малюком, якому виповнилося три рочки. Олена зізналася, що він стрімко зростає, тому "усвідомлені" покупки при миттєвому зростанні - неймовірна лотерея.

Олена Шоптенко та Григорій Чапкіс, фото з Instagram
Олена Шоптенко та Григорій Чапкіс, фото з Instagram

"Стане в нагоді не стане в нагоді, сподобається не сподобається. Але є речі, які виросли разом з нами 👦 ви часто запитуєте в особистих повідомленнях про речі з моїх сторіз, і я вирішила скласти свій особистий топ-5 перших трьох років. Не обіцяю, що вам вони теж підійдуть, але такі штуки завжди цікаво обговорювати і порівнювати☺️", - зізнається Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко, скріншот з відео
Олена Шоптенко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

І після цього назвала топ-5 речей, які стали в нагоді танцівниці при дорослішанні дитини до 3 років. Зірка "Танців з зірками" виділила ігровий килимок, до яких зараз проявляється активний інтерес з боку малюка, далі йде говорить іграшка, яка дуже допомагає батькам при втомі, мило без мила (так як у її дитини суха шкіра), самокат-беговел і зошит "пиши-стирай".

Нагадаємо, Олена Шоптенко натякнула на нових Яму і Могилевську в "Танцях з зірками"

Як повідомляв "Знай.ua", Федишин, Шоптенко і Мішель Андраде зійдуться в битві на кухні: Поляковій і не снилося

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Шоптенко згадала головну мудрість покійного Чапкіса: "Залишиться вічно молодим"