Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію незвичайних знімків, примірявши відразу кілька образів в пікантній фотосесії для реклами італійського дизайнерського бренду взуття та одягу Casadei.

Так, артистка позувала і в облягаючій сукні з напівпрозорими вставками, і білосніжній сукні з глибоким декольте, і в вбранні кольору хакі, а також в чорній сукні з вирізом на животі.

Зірка доповнювала образи нюдовим макіяжем і зібраним наверх волоссям, не упускаючи можливості продемонструвати стрункі довгі ноги.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"*Один літній день в приємній компанії• ..

Наш вибір припав на світових фаворитів з 1958 року
@casadeiofficial is Love

Photo @evagriavel"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Астаф'єву компліментами: "це так красиво і стильно❤️✨ 🤍", "божественна!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤", "Розкішна🥰", " дуже, відчувається смак👏", "Каралевішна😍 😍 😍 😍 😍", " Красотень❤❤️💫".